Brug vores værktøj til at måle på om pris og kvalitet er i orden

Glem om alt om størrelsen på kaffepletter, antal gødninger eller hvor mange gange skraldespanden tømmes. Hos AFC har vi udviklet et værktøj der helt enkelt måler på kvaliteten af bruger oplevelsen og prisen for arbejdet så du nemt kan se om du betaler for meget.

Facility management er svært. Uanset hvilken opgave der skal løses, er der mange ting der skal tages hensyn til. Det er ikke alene et spørgsmål om areal, antal timer der skal bruges, men også hvilke materialer der bruges, hvor tit og hvor svært tilgængeligt opgaverne er.

ISO-standarder kan være gode at bruge når man lave et udbud, men er svære at bruge når toilettet stinker af urin og lugtgener ikke er en del af ISO-standarden. Derfor ligger vores værktøj sig på toppen af ISO-standarderne og tilfører den snusfornuft vi mener mangler. Det er nemlig ikke antallet eller størrelsen af enkelte kaffepletter eller om gulvet er nyvasket der afgør om der er rent, men derimod den oplevelse som brugerne har.

Få overblikket med AFC´s nyudviklet værktøj der er baseret på nøgletal, simple målepunkter og 20 års erfaring gør det simpelt at måle om brugernes oplevelse stemmer overens med kvaliteten af det arbejde du får udført og den pris du betaler. Værktøjet giver dig et overblik over hvilke opgaver hvor kvaliteten skal løftes eller om du skal overveje at hjemtage eller udlicitere en opgave.