Betaler du for meget for dine facility management opgaver?

I gennemsnit kan alle danske kommuner spare 26% på deres udgifter til facility management. Når en kommune i gennemsnit bruger 11% af deres budget på facility management svarer den mulige besparelse til 2,5% af kommunernes budget! Hvor betaler du for meget?

Tallene kommer fra en rapport udarbejdet af det anerkendte revisionshus EY, der nøje har afsøgt potentialet for besparelser ved at løse facility management opgaverne i kommunerne smartere, træffe det rigtige valg mellem udlicitering og hjemtagning og sørge for at optimere udbuddene. Sammenlagt bruger de danske kommuner 15 milliarder kroner om året på facility management, så der er altså mulighed for at bruge 1,7 milliarder på andre opgaver udelukkende ved at tænke sig bedre om!

Få hjælp af AFC til at styre og udarbejde dit udbud, hjemtage en opgave eller at bestemme om den kvalitet du får for den pris du betaler i dag, er god nok. AFC blander jysk snusfornuft, 20 års erfaring og stor forståelse af hvordan både store virksomheder, boligforeninger og kommuner arbejder for at sikre den rigtige pris og kvalitet på facility management opgaver.